Optreden

. . . en hier vindt u alles over onze uitvoeringen . . . !

 

De Walzangers treden een aantal keren per jaar op in zaaltjes of kantines van verzorgingstehuizen of seniorenwoningen, in café’s of eetgelegenheden, op hotelterrassen, of op openbare plaatsen. Waar de uitvoeringen ook plaatsvinden, het koor staat er garant voor dat het optreden in een vrolijke, gezellige sfeer zal plaatsvinden, met enthousiasme en goede zangkwaliteit.

Mixer/versterker

Mixer/versterker

Een mixer/versterker, wat microfoons, 2 luidsprekers en geluidskabels worden door het koor zelf meegebracht als deze niet ter plekke beschikbaar zijn. Er wordt niet gewerkt met lichteffecten door lichtorgels of andere lichtproducerende apparaten omdat het publiek daar niet altijd even blij mee is. Een beetje ruimte om koor en musici met apparatuur en wat muziekstandaards te plaatsen is voldoende. Wel moet een 220 volt stopcontact in de nabijheid beschikbaar zijn. En met een kopje koffie in de pauze is het koor al tevreden (alhoewel een ander drankje ook mag …!)

De Walzangers vragen een bescheiden, kostendekkende vergoeding voor een optreden van circa 2 uur met een kleine pauze halverwege. In die periode worden er rond 20 liedjes gezongen al of niet met toegift. Op de repertoire pagina zijn de liedjes die bij een uitvoering ten gehore worden gebracht met * of ** gemarkeerd. Speciale verzoeken kunnen alleen worden ingewilligd als dat ruim vantevoren wordt aangevraagd en de song binnen de artistieke eisen van het koor valt.

Het aanvragen van een uitvoering op een locatie van uw keuze kan door middel van een email, per telefoon of door het insturen van het formulier op de contact pagina waar u ook het emailadres en telefoonnummer kunt vinden. U wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw email of het contactformulier benaderd.

Voor een goede voorbereiding van een optreden heeft het koor minimaal 6 weken nodig. Houdt hier a.u.b. rekening mee bij het indienen van uw aanvraag!

Wellicht horen wij spoedig van u?