Muziek en zang voor de ware liefhebber!

De Walzangers organiseren een groots meezingfestijn!

Op 4 oktober 2018 vindt een bijzonder meezingfestijn plaats in de grote zaal van het Rotterdamse Theater Zuidplein. Als muzikale ode aan oud voorzitter Jan Steinvoort en zijn vrouw Loek, die beiden in 2017 overleden, is een avond samengesteld met heel veel muziek en zang in allerlei genres. Precies zoals zij het gewild zouden hebben.

De avond wordt gepresenteerd door Dave van der Wal, bekend van veel bekeken programma’s op TV-Rijnmond. Met optredens van De Walzangers, Trio Berretin, dichter Daan Steinvoort, De Waterlanders uit Kwintsheul en als klap op de vuurpijl Trio Anke Prevoo met een wervelende en veelal hilarische act vol oude en moderne jazz, boogiewoogie, maar ook moderne muziek zoals van Lady Gaga, soms een parodie in deels Engels en deels Nederlands. Ronduit fantastisch entertainment!

Alle door de koren gezongen teksten worden op het grote zaalscherm getoond zodat de bezoekers zich kunnen laten horen. Karaoke op zijn best!

Toegangskaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Theater Zuidplein. Klik hier als u de website van het theater wilt bekijken of direct plaatskaarten wilt bestellen.

Als u meer informatie wilt over de presentator, de artiesten en het avondvullende programma klik dan op deze link  om onze flyer te bekijken. Druk hem af en stuur hem op naar familie, vrienden, kennissen of collega’s als u vindt dat zij dit ook moeten weten.

Hopelijk mogen wij u op 4 oktober als onze gast begroeten. U zult er beslist geen spijt van hebben!

Comments are closed.